Bestyrelsen / BESTYRELSEN 2019, 2020, 2021, 2022 / OPSTART 2019 v. Bjørn Lauritzen

OPSTART 2019 v. Bjørn Lauritzen

2. april 2019

Hej!
Sikke da en opstart. Med ikke mindre end 43 tilmeldte og et fantastisk vejr, så gik Mandagsklubbens sæson endelig i gang.

Efter en mindre runde på 12 huller – og enkelte flotte scores - nød vi ”pålægsmænd” og lidt opstarts-informationer til den nye sæson.

Den gode mad her til opstartsmatchen blev sponseret af Posthuset v. Jesper Nielsen. Tusind tak for det – og lige som et godt hint: check lige Posthuset.dk  Der spiser man virkelig godt, og de kører lige nu en flot fødselsdags-kampagne.

I kort tekst – vi har haft 3 udmeldinger – Hans Lauridsen, Torben Lambertsen og Lars Pedersen, og hilser velkommen til Erik Andersen (vores web-master), Ole Thomassen og Kurt S. Madsen. Spilleplanen er knapt færdig – men kommer så snart datoen på udflugten er klar.

Regelaften med Morten blev udsat en uge, og da jeg nu skriver så sent, så var der 35 til dette i mandags. Så sæsonen er startet med et rigtigt godt fremmøde – bliv endelig ved med det.

Der er kommet lidt nye sponsorer til; Posthuset v Jesper Nielsen, Check-line ved Anders Johansen, Bramming Byg og Anlæg ved Allan Pedersen, og så tager John, Redoffice en match ved siden af vin, han også sponserer.- Så det er rigtigt flot.
Vi lægger links/logoer ind i den kommende tid, så brug endelig vore sponsorer. OG igen i år har Søren gjort et fantastisk stykke arbejde med at skaffe præmier/sponsorater – tak for det Søren – så der er et rigtigt pænt udbud. 

Vi ses
Bjørn