OPSTART 2022


31/3-22
Så blev det endelig opstart igen - og med et flot fremmøde på 37 mand, så er vi da i gang!
Vi siger tak til de sponsorer, der fortsætter, og der et kommet en ny ind på "trøstepræmien" - Super Brugsen i Bramming.
På medlemssiden er der stoppet to - Kenneth Meincke og Kurt Madsen. De to nye er Carsten Thøgersen og Michael G Madsen. Velkommen til de dem.
Spilleplanen er klar i næste uge. Følgende, der ligger udover "mandage":
Udflugten - 22/5 til Dejbjerg
Hulspil mod Efter Fyraften - torsdag den 2/6
Afslutning 1/10
TILMELDING til mandagene er inden 21.00 lørdag aften, OG meld jer til fra en ende af, for når tiderne pakkes sammen, KAN der opstå et hul, hvis nogen har meldt til en sen tid
/Bjørn

**************************


Hej allesammen!
Så er datoen for opstart sat - det bliver mandag den 28. marts 2022, og jeg glæder mig virkelig til hyggeligt samvær og golf igen.
Her kommer lidt informationer omkring sæsonen

Kontingent
Kontingentet er fastsat til 450 kr, og skal indbetales på følgende konto: reg.nr. 7780 konto 2097855 OG husk at skrive dit navn i feltet

Medlems-situation
Der er pt en venteliste på 7 personer, og vi har pt ikke modtaget nogen udmeldinger. Så rent praktisk - ved du allerede nu, at du ikke vil spille i '22 så giv venligst besked.

Spilleplanen 2022
Udflugten bliver planlagt til maj - dato følger, så snart Flemming har arrangementet på plads. Vi arbejder på nogen emner, og det er stadig muligt at komme med input/inspiration til, hvor udflugten skal gå hen. Så skriv endelig.
Afslutningsmatchen er allerede booket til den 1/10.

Sponsorer
Vi har allerede fået tilsagn fra næsten alle, som vi havde sidste år.
Konkret er en af præmie-sponsorerne hoppet fra - så hvis I kender en, eller selv vil træde til, så sig endelig til :-)

På vegne af bestyrelsen
Bjørn